Assistance

Hvis du allerede er lejer i en af vores ejendomme, og har brug for f.eks. håndværksmæssig assistance, så skal du benytte nedenstående formular. Simple forespørgsler om lejligheder osv., kan med fordel rettes her i stedet.


  ('5000 Odense C' kan udelades)


  Vedhæft op til tre filer:


  Samtykkeerklæringerne er obligatoriske - du kan ikke sende beskeden uden. Se eventuelt forklaring nederst på siden.  ⬆️ Når du trykker “Send”, kan der godt lige gå et par sekunder, inden beskeden går igennem.  Vent på, at der står “Tak for din besked. Den er nu afsendt.”

  Forklaring :  Som en del af vores bestræbelser på at overholde EU’s persondataforordning (GDPR) med ikrafttræden 25. maj 2018 ønsker vi at indhente dit samtykke til, at vi indsamler og opbevarer de oplysninger, du indtaster – til behandlingen af din henvendelse/forespørgsel. Vi kan ikke behandle din henvendelse, uden at indsamle som minimum navn, nummer og email fra dig. Uden disse oplysninger kan vi ikke kommunikere med dig. Vi kan heller ikke henvise f.eks. en tekniker eller håndværker til at løse dit problem, hvis vi ikke må videregive dine kontaktinfo og oplysninger om problemets karakter. Alle punkter er således obligatoriske, og hvis du ikke ønsker at give dit samtykke, kan vi desværre ikke behandle din henvendelse digitalt, og da skal du i stedet anmode om at blive ringet op. Dette vil forlænge sagsbehandlingen.

  Uanset hvad du vælger, har du ret til på ethvert tidspunkt at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, hvordan de anvendes, hvornår de slettes, samt – med visse begrænsninger – ret til at få dem slettet når som helst.