Karen Brahesvej 5, 2.th

Komplet renoveret og moderniseret 5-værelses lejlighed på 109 m² udbydes til indflytning snarest muligt.

Lejligheden har en klassisk opbygning med en central fordelingsgang, der giver let adgang til alle rum. På den ene side er det store køkken/spiserum, med franske døre, der fører ind til stuen. På den anden side finder man badeværelset, det store “forældresoveværelse” med altan samt to yderligere værelser, der kan anvendes som børneværelse, hjemmekontor, eller hvad man måtte ønske.

Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplade, emhætte og opvaskemaskine — og selvfølgelig masser af skabsplads. Badeværelset opvarmes ved gulvvarme, og indeholder bruseniche, indbygget spejl med lys, væghængt toilet samt vaskemaskine/tørretumbler.

Ejendommen har overdækket cykelparkering og eget gård-/græsareal. Den drives under ordnede forhold, og ligger centralt i Odense nær Eventyrhaven, den kommende letbane og alle byens muligheder med caféliv, special- og dagligvareforretninger, kultur, skoler og dagtilbud alle inden for gåafstand.

Lejligheden overtages nyistandsat og nyrenoveret inklusive nyt badeværelse og køkken, nye elementer, hvidevarer og installationer. Det må påregnes, at lejligheden ved fremtidig fraflytning skal bringes tilbage i væsentligt samme stand, og således skal males og have slebet/lakeret trægulvene.

Ejendommens øvrige beboere er modne, rolige og stabile lejere, og vi søger tilsvarende voksne og ansvarlige mennesker, der påregner at bo i lejligheden i en længere periode. Vi er ikke interesserede i kortere lejemål eller bofællesskaber / kollektiver.

Det bemærkes endvidere, at lejemålet er røgfrit, og at der ikke må holdes hus-/kæledyr.

Der holdes fremvisninger med behørig afstand osv. fra uge 38, og du kan kontakte os her.

Billeder

Økonomi

Husleje9.066
Varme aconto600
Antennebidrag173
I alt pr. måned9.839
De månedlige udgifter
Depositum27.198
Forudbetalt leje27.198
Første måneds leje, inkl. forbrugafg.9.839
Indflytningspris i alt64.235
Dette beløb skal indbetales inden indflytning.