Godthåbsgade 20, st.tv

Pæn, nyistandsat 2-værelses lejlighed på 60 m² udbydes til indflytning snarest muligt.

Lejligheden har en klassisk opbygning med en central fordelingsgang, der giver let adgang til alle rum. Først til venstre har vi soveværelset med indbyggede skabe. På den anden side finder man badeværelset, og lige frem det centrale rum med køkken/alrum og stue.

Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplade, emhætte og opvaskemaskine — og selvfølgelig masser af skabsplads. Badeværelset er enkelt og nemt at vedligeholde.

Ejendommen har overdækket cykelparkering og eget gårdareal. Den drives under ordnede forhold, og ligger centralt i Odense nær grønne områder, den kommende letbane og alle byens muligheder med caféliv, special- og dagligvareforretninger og kulturelle tilbud.

Lejligheden overtages nymalet og med afhøvlede og lakerede gulve. Det må påregnes, at lejligheden ved fremtidig fraflytning skal bringes tilbage i væsentligt samme stand.

Ejendommens øvrige beboere er rolige og stabile lejere, og vi søger tilsvarende voksne og ansvarlige mennesker, der påregner at bo i lejligheden i en længere periode. Vi er ikke så glade for korttidslejemål, og lejligheden er ikke velegnet som dele-lejlighed.

Det bemærkes endvidere, at lejemålet er røgfrit, og at der ikke må holdes hus-/kæledyr.

Der holdes fremvisninger med behørig afstand osv. fra nu af, og du kan kontakte os her.

Billeder

Økonomi

Husleje5.750
Varme aconto400
Antennebidrag218
Internetbidrag100
I alt pr. måned6.466
De månedlige udgifter
Depositum17.250
Forudbetalt leje17.250
Første måneds leje, inkl. forbrugafg.6.466
Indflytningspris i alt40.966
Dette beløb skal indbetales inden indflytning.