Godthåbsgade 20, 2.tv

Pæn, nyistandsat 3-værelses lejlighed på 63 m² udbydes til indflytning snarest muligt.

Lejligheden har en klassisk opbygning med en central fordelingsgang, der giver let adgang til alle rum. Først til venstre har vi stuerne. På den anden side finder man køkkenet og gennemgang til bad, og lige fremme det store soveværelse med indbyggede skabe.

Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplade, emhætte og opvaskemaskine — og selvfølgelig masser af skabsplads. Badeværelset er enkelt og nemt at vedligeholde.

Ejendommen har overdækket cykelparkering og eget gårdareal. Den drives under ordnede forhold, og ligger centralt i Odense nær grønne områder, den kommende letbane og alle byens muligheder med caféliv, special- og dagligvareforretninger og kulturelle tilbud.

Lejligheden overtages nymalet og med afhøvlede og lakerede gulve. Det må påregnes, at lejligheden ved fremtidig fraflytning skal bringes tilbage i væsentligt samme stand.

Ejendommens øvrige beboere er rolige og stabile lejere, og vi søger tilsvarende voksne og ansvarlige mennesker, der påregner at bo i lejligheden i en længere periode. Vi er ikke så glade for korttidslejemål. Lejligheden kan anvendes som delelejlighed, men er ikke særlig velegnet til formålet.

Det bemærkes endvidere, at lejemålet er røgfrit, og at der ikke må holdes hus-/kæledyr.

Der holdes fremvisninger med behørig afstand osv. fra nu af, og du kan kontakte os her.

Billeder

Økonomi

Husleje5.450
Varme aconto400
Antennebidrag218
Internetbidrag100
I alt pr. måned6.168
De månedlige udgifter
Depositum16.350
Forudbetalt leje16.350
Første måneds leje, inkl. forbrugafg.6.168
Indflytningspris i alt38.868
Dette beløb skal indbetales inden indflytning.